Aşağıda yer alan ifadeler ile ilgili geri bildirimleriniz, sizlere daha kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen hastanemiz için büyük önem taşımaktadır. Bu konuda göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımınız nedeniyle şimdiden teşekkür eder, geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.Not: Kişisel bilgileriniz ve ankette verdiğiniz bilgiler kesinlikle gizli tutulacaktır.

Ad Soyad
EPosta
Telefon Numaranız
Yıl:
Acile Başvuru Şekli:
Kişisel Bilgiler/ Cinsiyetiniz:
Kişisel Bilgiler/Ait olduğunuz yaş kategorisini belirtiniz.
Kişisel Bilgiler/Eğitim durumunuzu belirtiniz.
Anket Sorusu: 1- Hastaneye ulaşımda zorluk yaşamadım.
Anket Sorusu: 2- Danışma ve yönlendirme hizmetleri yeterliydi.
Anket Sorusu: 3- Acil Servis içinde ulaşmam gereken birimlere kolaylıkla ulaşabildim.
Anket Sorusu: 4- Kayıt işlemleri için çok beklemedim.
Anket Sorusu: 5- Bekleme alanının fiziki koşulları yeterliydi.
Anket Sorusu: 6- Muayene ve müdahale için beklediğim süre uygundu.
Anket Sorusu: 7- Muayene olduğum alanın fiziki koşulları yeterliydi.
Anket Sorusu: 8- Doktorumun bana ayırdığı süre yeterliydi.
Anket Sorusu: 9- Muayene ve tetkikler sırasında kişisel mahremiyetime özen gösterildi.
Anket Sorusu: 10- Tahlil ve tetkikler için verilen randevu süreleri uygundu.
Anket Sorusu: 11- Tahlil ve tetkik sonuçlarımı belirtilen süre içerisinde aldım.
Anket Sorusu: 12- Doktorum tarafından hastalığım ve tedavim ile ilgili yeterli bilgilendirme yapıldı.
Anket Sorusu: 13- İhtiyaç halinde gerekli sağlık personeline kolaylıkla ulaştım.
Anket Sorusu: 14- Acil servis personeli nezaket kurallarına uygun davrandı.
Anket Sorusu: 15- Acil servis genel olarak temizdi.
Anket Sorusu: 16- Acil servisin sunmuş olduğu hizmetler beklentilerimi karşıladı.
Anket Sorusu: 17- Acil servisten ayrılırken taburculuk sonrası süreç ile ilgili yeterli bilgilendirme yapıldı
Anket Sorusu: 18- Bu acil servisi aileme ve arkadaşlarıma tavsiye ederim.
Varsa görüş ve önerileriniz.