İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK Hastanemizde İncemelerde Bulundu
22 Mart 2024

1

*İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ UZM. DR. ÇAĞDAŞ DERDİYOK BOZKURT İLÇEMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU*

20/03/2024 tarihinde İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. ÇAĞDAŞ DERDİYOK beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan KEPİÇOĞLU ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı DEMİR ile birlikte Bozkurt İlçemizde, projelendirilerek, Yapımı devam eden Merkez mahallesinde 5439m2 Arsa alanına, 8908m2 kapalı alana sahip sahip 2 Ameliyathanesi, Palyatif ve Yoğun bakım servisleri ile Özellikli hizmetlerin yapılacağı bölgede, yeni Bozkurt Devlet Hastanesi İnşaatını, Mevcut sağlık Hizmetinin sunulduğu Bozkurt Devlet hastanesini, Toplum Sağlığı Merkezi, Bozkurt 19nolu Aile Sağlığı Merkezinde ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunda görev yapan personellerimizi de ziyaret ederek, Bozkurt ilçemizde incelemelerde bulundu.

Ziyarete eşlik eden Bozkurt Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Enes Gökhan YILDIZ, Bozkurt Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Süleyman KILIÇARSLAN , Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Göksel BEKO, Aile Hekimi Dr Aysever AYDİL , Aile Hekimi Dr. Mustafa ÖZCAN nezaretinde;

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK ilçede görev yapan tüm sağlık personellerimiz ile de görüşerek; Bozkurt ilçemizde sunulan sağlık hizmetleri konusunda istişarelerde, inceleme ve değerlendirmelerde bulunmuştur.