İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ UZM. DR. ÇAĞDAŞ DERDİYOK YAPIMI DEVAM EDEN YENİ BOZKURT DEVLET HASTANESİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
04 Temmuz 2024

3

03/07/2024 tarihinde İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. ÇAĞDAŞ DERDİYOK beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan KEPİÇOĞLU ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı DEMİR ile birlikte Bozkurt Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Enes Gökhan YILDIZ ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman KILIÇARSLAN ile Bozkurt Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Göksel BEKO nezaretinde, Bozkurt İlçemizde merkez mahallesinde 5439m2 arsa alanı üzerinde 8908 m2 kapalı alana sahip 35 yatak kapasiteli olarak , fiziki gerçekleşmesi % 45 olarak yapımı devam eden yeni Bozkurt Devlet hastanesi inşaat şantiyesinde ve hastane inşaatında Yüklenici firma yetkilileri ve Bozkurt Devlet Hastanesi yöneticileri nezaretinde incelemelerde bulundu.
Ziyarette, Bozkurt Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında Müdürlüğümüz tarafından ek proje revizesi yapılarak aşağıdaki özellikli birimler şu anki projeye eklenmiştir.
• 4 Yataklı Yoğun Bakım Ünitesi
• 4 Yataklı Yoğun Bakım Rezerv alanı
• Tomografi Ünitesi için alan ayrılması
• Palyatif Bakım Merkezi için alan ayrılması
Ayrıca Bozkurt Devlet Hastanesinin mevcut E sınıfı hastane rolünün yükseltilmesi için Bakanlık nezdinde çalışmalarımız devam etmektedir.
Bu kapsamda, Bozkurt Devlet Hastanesi hizmet binasında ileriye dönük sağlık hizmetlerinin daha ileri seviyeye taşınması hususunda proje değişikliği ve rol değişikliği için desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Meftun DALLI’ya, Sayın Milletvekillerimiz Serap EKMEKÇİ ve Halil ULUAY vekillerimize ve Sağlık Bakanlığımız merkez teşkilatına teşekkürlerimizi sunarız.
Yeni binamızda birlikte sahil kesiminde aktif ameliyathanesi, yogun bakım ünitesi, hastanesi sınıfın değişmesiyle birlikte bir çok uzmanlık dallarında uzmanin hizmet verdiği bir hastaneye dönüşeceğinin müjdesini kastamonu vatandaşlarımıza bildirmek istiyoruz.
İlimiz için hayırlısı olmasını temenni ederiz.