*BOZKURT DEVLET HASTANEMİZ HİZMET ROLÜ D GRUBUNA YÜKSELTİLİYOR*
12 Temmuz 2024

BOZKURT DEVLET HASTANEMİZ HİZMET ROLÜ D GRUBUNA YÜKSELTİLİYOR*
Bozkurt İlçe Devlet Hastanesinin hastane rolünün yükseltilmesi için yapılan girişimler neticesinde; Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Tesisleri Rol Talepleri Değerlendirme Komisyonunca değerlendirilmiş olup;
İlçemizin nüfusu ve coğrafi konumu ile hizmet verilerinin değerlendirilmesi neticesinde Bozkurt İlçe Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasına taşınması akabinde “D” grubu rolünde hizmet vermesi uygun görülmüştür.
Bu sayede E Rolünden D rolüne yükseltilen hastanemizde sağlık hizmeti kapasitesinde artış sağlanmış olacaktır.
Bu kapsamda, Bozkurt Devlet Hastanesi hizmet binasında ileriye dönük sağlık hizmetlerinin daha ileri seviyeye taşınması hususunda proje değişikliği ve rol değişikliği için ilimize desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU'na, Sayın Valimiz Meftun DALLI’ya, Sayın Milletvekillerimiz Halil ULUAY ile Serap EKMEKÇİ ve Sağlık Bakanlığımız merkez teşkilatına teşekkürlerimizi sunarız.